Збиті вершки за допомогою сифона для вершків

сифон22

Збиті вершки за допомогою сифона для вершків

Збиті вершки за допомогою сифона для вершків

Збиті вершки – смачний і красивий декор до кави,до того ж збиті вершки викорустовуються для приготування мусів, кремів, тортів та десертів.

Приготування збитих вершків з використанням сифону є економічно вигіднішим, ніж придбання готових вершків в супермаркеті. Згідно досліджень наших експертів, вартість приготованих за допомогою сифону збитих вершків мінімум в 2,5 рази менша за купівлю готових магазинних балонних вершків.
Крім того, ви завжди будете впевненні в якості та свіжості продукту, тому що всі інгрідієнти додаєте ви самі.

Як обрати сифон?

Сифони розрізняються за матеріалом, зовнішнім вигляду і об’ємом.
Сифони випускаються у різних кольорах (жовтий, зелений, блакитний, бірюзовий, фіолетовий, білий, червоний), так що завжди можливо підібрати ті, що впишуться в інтер`єр вашого закладу

Корпус і колба сифону може бути виготовлена:
з нержавіючої сталі – найбільш надійний і довговічний матеріал. В такому сифоні можливе приготування також гарячих кремів і соусів при температурі до 70°C. Ще однією перевагою такого сифона є те, що його можна мити в посудомийній машині.
з алюмінію – більш бюджетний матеріал. Сифон з алюмінію підійде тільки для приготування холодних збитих вершків. Головна перевага сифону з алюмінію -доступна ціна.

СИФОН ДЛЯ ВЕРШКІВ PROFI LINE 0,5л 588017 Hendi

Сифони випускаються двох стандартних розмірах об`ємом 0,5л. і 1л.

Отже, для приготування збитих вершків знадобиться:

  • Вершки жирністю не менш 27%
  • Сифон
  • Балончик з газом N2O (балончики купуються окремо). 1 балончик N2O розрахован на сифон 0,5л. Тобто для сифона об`ємом 1л необхідно використати 2 балончики. Після використання балончики треба утилізувати.

БАЛОНЧИКИ ДЛЯ СИФОНУ ДЛЯ ВЕРШКІВ 10; 24; 50 шт.

Спосіб приготування дуже простий і не потребує спеціальних навичок :

  • Заливаємо вершки в сифон (по бажанню можливо додати сиропи, при додаванні цукру та інших сипких інгридієнтів, їх необхідно заздалегідь розчинити або розтерти у пудру)
  • Вершки необхідно заливати до відмітки, що вказана на сифоні (якщо сифон розрахований на об`єм 0,5 л, більше заливати не можна)
  • Далі закручуємо головку сифону
  • Встановлюємо необхідну насадку і вставляемо балончик N2O. Після того, як увесь газ з балона вийшов, його можна прибирати.
  • Потім необходно декілька разів струсити сифон та видавити готові вершки, тримаючи сифон головою донизу.

Вершки у сифоні можна зберігати у холодильнику до 14 днів, при цьому продукт залишається свіжим та зберігає усі корисні якості.

Без сумніву сифон для вершків стане незамінним помічником на вашій кухні для створення різноманітних кондитерських шедеврів!

Дізнатись ціни на сифони для вершків, а також обрати і купити сифон для вершків запрошуємо на сайті інтернет-магазину HoReCa Partner

Відео приготування збитих вершків дивіться на нашому YOUTUBE – каналі

Написати нам

 




×
Швидке замовлення

 



×
Карта

 

×
Бренд
AIRHOT (48)
APACH (26)
APS (9)
ARRIS (1)
Asber (1)
BAT (8)
BAYSAN (27)
Beckers (51)
Bertos (21)
Bosfor (3)
Bras (1)
Brema (12)
CAB (4)
CANCAN (5)
CAS (4)
CB (1)
Ceado (6)
Celme (63)
CO RECT (10)
Cold (11)
Compak (2)
Cooleq (3)
Daewoo (1)
Dampak (1)
Dynmic (2)
EFC (2)
EGS (5)
Empero (11)
Empire (3)
Enders (77)
Fagor (9)
Farn (54)
Fimar (54)
FORCAR (2)
FROST (1)
FROSTY (185)
GAM (9)
Garbin (5)
Gemlux (26)
GGF (18)
GoodFood (167)
Hendi (726)
Holek (2)
HoReCa (60)
IMPERIA (12)
ITPIZZA (20)
JAC (1)
JAU (4)
Je-Ju (1)
Josper (3)
Juka (16)
JVD (8)
Kayser (1)
KOGAST (13)
Krupps (3)
KT (1)
LILOMA (17)
LORS (2)
Lubiana (86)
MAC5 (6)
Macap (1)
Mascot (1)
Mastro (5)
MEC (3)
Orved (16)
OZTI (13)
Pimak (91)
Piron (1)
Polair (13)
Primax (10)
Quamar (4)
RADA (3)
Rauder (56)
Remta (36)
RGV (10)
Santos (2)
SAP (1)
SARO (21)
Scan (7)
SGS (6)
Silver (6)
Sirman (45)
SMEG (8)
Sybo (5)
Taylor (1)
Tefcold (10)
Torpal (5)
Ugolini (11)
UNIT (3)
UNO (1)
Unox (90)
URET (6)
Winco (2)
Yaxell (1)
Кrosno (40)
Кий-В (133)
МХМ (7)
ТТМ (1)